Hudson Bar & Kitchen
Tasty Food
Welkom op ons terras!
Tasty Food
Welkom op ons terras!
‘Tasty food with an American bite’, zo luidt de slogan van Hudson Bar & Kitchen. In 2009 besluiten Marc de Gier en zijn zus Doina Jonkman de Gier het fancy restaurant Statig op de Aert van der Goesstraat te verbouwen. Ze richten een sfeervol restaurant in met een Amerikaanse knipoog: Hudson Bar & Kitchen. Alain Reestman treedt toe als compagnon. Met zijn gastheerschap is het restaurant binnen no-time een geliefde plek voor locals en expats uit het Statenkwartier. De Amerikaans georiënteerde gerechten, de Hudson-burgers en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden zeer gewaardeerd. Vegetariërs kunnen hier ook terecht. Zij kunnen een keuze maken uit gerechten met vleesvervangers van de Vegetarische Slager, zoals de Chili sin Carne of een vega-burger.
Het succes smaakt naar meer. Na twee jaar opent Hudson een vestiging in Naaldwijk. Restaurants in Rotterdam, Noordwijkerhout, Almere, Kijkduin, Zoetermeer en Den Haag Centrum volgen. Hudson opent dit jaar haar negende en tiende vestiging in Leiden en Voorschoten. Ieder restaurant heeft een eigen karakter en een toegewijde crew.
De eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in de Aert van der Goesstraat is intussen de kleinste van alle vestigingen. Toch blijft dit restaurant voor het team en de gasten een bijzondere plek, met een ‘easy going’ en hippe sfeer. Bovendien is de straat door de jaren heen steeds ondernemender geworden. De Aert van der Goes is steeds meer onderdeel van de Fred in plaats van een verlengde ervan, met fantastische traiteurs, winkels en restaurants die bijdragen aan de gemoedelijke sfeer van de straat.