Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aert Summer Festival 2018

8 september 2018 - 10:00 - 17:00

Aert van der Goesstraat ‘Summer Festival’

Op 8 september staat de ambacht centraal bij het Aert van der Goes Summer Festival.

Aert van de Goes hoor ik je denken? Ja… Dat is het eerste stukje van De Fred (bij het speeltuintje) bekend van onder andere de -net vernieuwde- Old Jazz, Bagels & Beans en de Franse bakker waar iedere zaterdag lange rijen expats zich verzamelen voor vers stokbrood.

Op dit stukje Fred concentreert zich een bijzondere groep ambachtslieden. Denk aan de enige Poelier in Den Haag waar je nog een ajam kodok (Google maar even) kunt bestellen, een heuse edelsmid, dé biologische slager en Magdelijns vloeren al generaties lang het Statenkwartier voorziet van prachtige parket vloeren!

Om deze ambachten in het zonnetje te zetten zullen op zaterdag 8 september de ondernemers uit de straat verschillende demonstraties, workshops en presentaties geven.

Zo zullen er barista workshops, demonstraties edelsmeden en vloerleggen en theeproeverijen worden gegeven. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer hapjes en drankjes te nuttigen!

Als klap op de vuurpijl organiseert de bewonersvereniging op hetzelfde moment een straatfeest met een heus podium, een talentenjacht en veel lokale artiesten.

Oproep:
Kun jij zingen, dansen, of een instrument bespelen, en wilt u/jij dit graag komen presenteren op het podium van het Aert Summer Festival? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar wijkpodium@outlook.com vermeld daarin je naam, telefoonnummer, en wat je precies gaat doen, en wie weet sta je dan op zaterdag 8 september a.s. te schitteren op het grote podium.

Als dat geen leuk feestje wordt.

Gegevens

Datum:
8 september 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Aert van der Goesstraat

Organisator

BIZ Aert van der Goesstraat